DE GIN-TONIC SPECIALIST VAN DE KEMPEN

Een lekkere gin-tonic degusteren? Je vindt gegarandeerd een topper bij Drankenhandel Verreydt. Ons assortiment van een 400-tal gins is uniek in de Kempen.

We zoeken continu naar pareltjes van gins in binnen- en buitenland, en uiteraard naar een bijpassende tonic. Je kan steeds komen proeven in onze winkels in Noorderwijk, Lille of Olen.
Want een gin-tonic, dat is lekker om te drinken, leuk om te krijgen en hartverwarmend om te geven. Altijd feest dus!

DE RUIMSTE KEUZE AAN BIEREN

Wij kennen een fijne biertraditie in onze zaak, met zorgvuldig uitgezochte nationale en internationale bieren. Zo’n 1.300 soorten vind je ondertussen in onze winkels, waarbij we bijzondere aandacht hebben voor regionale topbieren, ook die uit Neteland.

Liever een frisse Jupiler of Duvel… bij ons vind je het echt allemaal.
Hou zeker onze bieracties in de gaten.

FRISDRANKEN, WIJNEN, CHAMPAGNE EN MEER

Ook op vlak van frisdranken streven we naar kwaliteit en vernieuwing. Regelmatig gaan we op zoek naar speciale drankjes en premium mixers om je cocktail op te leuken. We bieden tal van non-alcoholische dranken, lekkere fruitsappen, waters in glas, PET of blik, koffie met toebehoren, enz.

Wie op zoek is naar fijne wijnen (van eigen import), champagne, whisky, porto, cognac of andere alcoholische dranken is bij Drankenhandel Verreydt eveneens aan het juiste adres. Of kom eens langs voor een bijzonder geschenk, zoals een leuke bier- of gin-mand. Mooi ingepakt en sowieso op maat van je budget. Zoveel dranken, zoveel horecabenodigdheden.
Dat moet je zelf gezien hebben!

VOOR JE DRANKEN EN ALLES WAT ERBIJ HOORT…